2291040656 Ξενοφώντος 1, Ανάβυσσος defraimiadou@hotmail.com
hero image

 

DEmand 
Ινστιτούτο Αισθητικής | Ανάβυσσος Αττική


Το Ινστιτούτο Αισθητικής DEmand προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου στοχεύοντας σε διάφορους τομείς και ανάγκες. Οι θεραπείες μας απευθύνονται και προσαρμόζονται σε κάθε τύπο δέρματος, ηλικία ή φύλο και συνδυάζονται κατάλληλα για την ορθή φροντίδα κάθε προσώπου. 

 

 

Καθαρισμός προσώπου

Βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό (ενυδάτωση, ανάπλαση, σύσφιξη) 
Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα και κυρίως το περιττό σμήγμα, προετοιμάζοντάς την να δεχτεί όλες τις άλλες θεραπείες όπως, ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία, χημικά peelings αλλά και όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.
Ο στόχος είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και να τη συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση. Με το βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών.

 

ΑΗΑ Peelings

Τα οξέα ήρθαν στο προσκήνιο για να προσφέρουν και να προάγουν και σε αυτόν τον τομέα μια πιο ευγενική και κατά μια έννοια πιο φυσική προσέγγιση στην απολέπιση του δέρματος μέσω της χρήσης καλλυντικών προϊόντων.
Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους είναι ότι προσφέρουν στο δέρμα άμεση φωτεινότητα και λάμψη που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ δεν παρουσιάζει την εξαιρετική ευαισθησία σε ηλιακή έκθεση, την οποία παρουσιάζουν τα χημικά peelings.

Peelings με οξέα φρούτων επιτυγχάνουν: 

// Εξάλειψη ρυτίδων 
// Μείωση διευρυμένων πόρων 
// Καταπολέμηση ακμής 
// Λείανση της επιδερμίδας 
// Έλεγχος της λιπαρότητας 
// Αύξηση κολλαγόνου ελαστίνης

 

Θεραπεία λεύκανσης

Πρωτοποριακή θεραπεία για δυσχρωμίες στο πρόσωπο, αλλά και το ντεκολτέ. Σε λίγες μόνο επισκέψεις θα έχετε μέγιστο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς και κακώσεις δέρματος. 

Τα βήματα της θεραπείας είναι:
// Καθαρίζουμε το δέρμα με ειδικό καθαριστικό που κατεβάζει το ph του δέρματος.
// Τοποθετούμε το ειδικό προϊόν που ανοίγει διόδους στο δέρμα για να περάσει το κύριο συστατικό και μας δείχνει επίσης την ανεκτικότητα της επιδερμίδας.
// Απλώνουμε το μείγμα από τα δραστικά λευκαντικά συστατικά σε όλη την περιοχή που μας ενδιαφέρει είτε πρόσωπο είτε σώμα και αφήνουμε να δράσει για 15 λεπτά.
// Προσθέτουμε ένα δεύτερο πέρασμα στις περιοχές με μέλασμα ή βαθιές δυσχρωμίες.
// Αυξάνουμε σταδιακά τον χρόνο παραμονής του δραστικού συστατικού τις επόμενες 2 φορές.

Εξαιρετικά δραστική θεραπεία με πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Οξυγονοθεραπεία

Το οξυγόνο είναι το στοιχείο που αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων κυρίων στα ώριμα δέρματα. Η Οξυγονοθεραπεία είναι ιδανική για την τόνωση του κουρασμένου δέρματος και για προστασία από την πρόωρη γήρανση. Στόχος της οξυγονοθεραπείας είναι η οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος, η αναγέννηση και ανάπλαση της επιδερμίδας, καθώς και η μακροπρόθεσμη ενεργοποίηση των λειτουργιών του.

Η θεραπεία περιλαμβάνει την εφαρμογή 2 ειδικών ορών με τη χρήση συσκευής υπερήχων για καλύτερη αφομοίωση των στοιχείων σε βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Η διαδικασία συμπληρώνεται με εφαρμογή αντιρυτιδικής κρέμας και μάσκας για την ολοκλήρωση της φροντίδας του προσώπου. Η οξυγονοθεραπεία είναι μια αισθητική εφαρμογή για το πρόσωπο και ντεκολτέ, με άμεσο εκπληκτικό αποτέλεσμα, για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, απομάκρυνση ή απάλυνση ρυτίδων, και χαλαρωμένων βλεφάρων.

 

Θεραπεία ακμής

Η ακμή αποτελεί το συχνότερο δερματολογικό πρόβλημα παγκοσμίως. Δεν υπάρχει στάνταρντ θεραπεία που να αποδίδει σε όλες τις περιπτώσεις, και ούτε χρησιμοποιείται στο ίδιο άτομο η ίδια θεραπεία καθόλη τη διάρκεια της αγωγής. Η θεραπεία εξατομικεύεται σε κάθε περίπτωση. Η θεραπεία της ακμής πρέπει πάντα να συνοδεύεται από τη χρήση των κατάλληλων για κάθε περίπτωση δερμοκαλλυντικών προϊόντων για την ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος.
Οι ουλές της ακμής αποτελούν ένα δύσκολα αντιμετωπίσιμο πρόβλημα. Παρόλα αυτά, οι ερευνητικές προσπάθειες των τελευταίων ετών έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη αποτεσματικότερων μεθόδων γα την εξάλειψή τους. Τα ειδικά χημικά peeling και οι θεραπείες ανάπλασης του δέρματος με ειδικά λείζερ μπορούν να εξαλείψουν σε μεγάλοβαθμό τα σημάδια της ακμής.

 

Θεραπεία καταπολέμησης λιπαρότητας

Η θεραπεία ρύθμισης της λιπαρότητας αποσυμφορεί, αναζωογονεί και εξισορροπεί τη λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Συστατικά όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου και το ιχθυέλαιο, περιορίζουν τον κίνδυνο φλεγμονής των πόρων και ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος, εξισορροπώντας έτσι τη λιπαρότητα. Πραγματοποιείται εφαρμογή ειδικών peeling ια τη λιπαρότητα τα οποία σε συνδυασμό με το βαθύ καθαρισμό αντιμετοπίζουν και εξισορροπούν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της λιπαρότητας.
 

Η συχνότητα των εφαρμογών εξαρτάται από το κάθε περιστατικό και ο τρόπος της θεραπείας εξατομικεύεται, όπως και τα θεραπευτικά προϊόντα που συστήνουμε να χρησιμοποιούνται στο σπίτι.

 

Μεσοθεραπείες

Τα τελευταία χρόνια η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος και τη δερματική χαλάρωση. Πρόκειται για μία μέθοδο κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ένζυμα σε κάποιο σημείο του σώματος. Η διοχεύτεση των ουσιών αυτών γίνεται είτε με μικρό-ενέσεις στο χόριο, το οποίο αποτελεί το μεσαίο στρώμα του δέρματος (από όπου πήρε και το όνομα της η μεσοθεραπεία), είτε με τη βοήθεια μίας συσκευής micro-needling.

Η τεχνική με microneedling βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού κυλίνδρου που αποτελείται από μικροβελόνες οι οποίες διαπερνούν την επιδερμίδα και εισχωρούν στο χόριο. Οι ινοβλάστες που βρίσκονται εκεί αντιδρούν στο ερέθισμα αυτό, παράγουν κολλαγόνο και προάγουν την φυσική επούλωση του δέρματος. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνεται εναπόθεση διάφορων συστατικών (που αναφέρθηκαν παραπάνω) τα οποία με τη βοήθεια των μικροακίδων εισχωρούν άμεσα και εύκολα στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας.
 

Θεραπείες χρυσού

Ο χρυσός είναι το μόνο από τα πολύτιμα μέταλλα που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά από τους αρχαιοτάτους χρόνους καθώς είναι το μόνο που έχει θεραπευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή προϊόντων στο πρόσωπο τα οποία περιέχουν χρυσό 24Κ. 
 

Η θεραπεία χρυσού περιλαμβάνει ειδική μάλαξη με διαφορετικά σκευάσματα υψηλής συγκέντρωσης, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος (π.χ. υαλουρονικό οξύ, πολυβιταμίνες, αντιγηραντικά, ή αναπλαστικά προϊόντα) εφαρμογή ειδικής κρέμας με 24Κ χρυσό και επιπλέον εξειδικευμένη μάσκα που αποτελείται από δυο στάδια, μάσκα χρυσού και φύλλα χρυσού. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο και ορατό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή καθώς επαναφέρει την ελαστικότητα ενώ προσδίδει άμεση λάμψη που διαρκεί.

 

Μασάζ Natural Lifting D

Ειδικές κινήσεις μασάζ που στοχεύουν στο φυσικό λίφτινγκ προσώπου
Οι ρυτίδες μειώνονται και το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται αισθητά. Σε συνδυασμό με την χαλάρωση και την ευεξία που νιώθετε κατά την διάρκεια του μασάζ αποτελεί το τέλειο μασάζ για εσάς που συνδυάζεται φυσικό λίφτινγκ και ηρεμία.

 

Μασάζ Rejuvanse

Απαλές και κοφτές, νωχελικές αλλά με ακρίβεια εκτελεσμένες κινήσεις των ακροδαχτύλων απελευθερώνουν τον συνδετικό ιστό και απομακρύνουν την ένταση από τους μύες του προσώπου, ενώ ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 
 

Το πρόσωπο γίνεται λαμπερό, ήρεμο, με λιγότερες ρυτίδες, ενώ η χαλάρωση και η ξεκούραση γίνονται αισθητές σε ολόκληρο το σώμα. Αντιμετωπίζει εξαιρετικά μαύρους κύκλους και σακούλες, πονοκεφάλους και ημικρανίες. Το rejuvanse δρα προληπτικά καθυστερώντας τη φυσική φθορά του χρόνου.

 

Μασάζ σύσφιξης προσώπου με χρήση μηχανήματος

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία νέα τεχνολογία στην αισθητική προσώπου και σώματος. Όσον αφορά στο πρόσωπο χρησιμοποιείται για την ανάπλαση και τη σύσφιξη του προσώπου. Πρόκειται για μία τεχνική η οποία είναι γρήγορη, ήπια για τους ιστούς του δέρματος. Είναι μία ασφαλής μέθοδος η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ακόμη και για ρυτίδες. Δραστηριοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και άρα μειώνει τις λεπτές γραμμές και βελτιώνει το οβάλ του προσώπου.
 

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την ηλικία. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες συνεδρίες και μετά την πάροδο 3-12 εβδομάδων. Διατηρούνται για τουλάχιστον 1 χρόνο μετά το πέρας των συνεδριών.

Ιοντοφόριση προϊόντων – αμπούλες

Μια αρκετά πρακτική και ταυτόχρονα αποτελεσματική λύση για τις γυναίκες που επιθυμούν να "σβήσουν" ή να καθυστερήσουν τις ρυτίδες, χωρίς ωστόσο να μπουν κάτω από το μαχαίρι κάποιου πλαστικού χειρουργού, είναι οι θεραπείες αντιγήρανσης με ιοντοφόρεση. 
Με τη χρήση του μηχανήματος ιοντόφορεσης τα προϊόντα που επιθυμούμε, διεισδύουν εντός του ιστού. Αυτό σημαίνει πως αν χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο της ιοντόφορεσης, θα έχουμε καλύτερη ενυδάτωση, σταδιακή απομάκρυνση των ρυτίδων που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο κι εντέλει αναζωογόνηση και λάμψη της επιδερμίδα.
Ουσιαστικά αυτό που κάνουν οι θεραπείες αντιγήρανσης με ιοντόφορεση είναι το λεγόμενο Botox, χωρίς τσιμπήματα ή πόνο. Με ποιό τρόπο; Ιονίζουμε ειδικές αμπούλες στο πρόσωπο με υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνη Ε κι άλλα ενεργά συαστατικά που χρειάζεται το δέρμα μας μια με δυο φορές την εβδομάδα σε μια συνεδρία της μιας ώρας.

 

Θεραπείες ματιών

Τα μάτια είναι μια ευαίσθητη περιοχή στην οποία εκδηλώνεται η κούραση και το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι η επιδερμίδα που περιβάλλει την περιοχή γύρω από τα μάτια, είναι πιο ευαίσθητη και πιο λεπτή από το υπόλοιπο δέρμα. Η εξειδικευμένη αντιρυτιδική θεραπεία ματιών που σας προτείνουμε, βασίζεται σε υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες από σπόρο σόγιας, βιταμίνες Α, C, Ε, και σάκχαρα, τα οποία δίνουν τροφή και επανορθώνουν το δέρμα, ενώ συγχρόνως συσφίγγουν και προσφέρουν σφριγηλότητα, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Σε συνδυασμό με επισπρόσθετα ειδικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν αντιρυτιδική προστασία, μειώνουν τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους, αποκαθιστούν και επανορθώνουν το δέρμα, τονώνοντας το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια.

Το αποτέλεσμα είναι μια νεανική όψη στην περιοχή των ματιών χωρίς ρυτίδες και λεπτές γραμμές, με πιο απαλή και μαλακή επιδερμίδα. Ανάλογα με την περίπτωση, οι θεραπείες ματιών μπορούν να συνδυαστούν και με τεχνικές μεσοθεραπείας, χειρομάλαξη, ειδικές μάσκες και μηχανήματα ηλεκτρομαγνητικών πεδίων με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οπότε αντιμετωπίζονται ρυτίδες και χαλάρωση στα βλέφαρα.

 

Microdiamonds

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι (Microdiamonds): Απομακρύνει τα νεκρά συσσωρευμένα κύτταρα και το επιφανειακό σμήγμα. Εξαλείφει δυσχρωμίες και ουλές, καθιστώντας το δέρμα λείο και λαμπερό!

Παρακολουθείστε σχετικο video

 


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ DEMAND | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΡΗ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΒΟΥΛΑ, ΦΛΥΦΑΔΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, Π.ΦΩΚΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ