2291040656 Ξενοφώντος 1, Ανάβυσσος defraimiadou@hotmail.com
hero image

 

DEmand 
Ινστιτούτο Αισθητικής | Ανάβυσσος Αττική


Το Ινστιτούτο Αισθητικής DEmand φέρνει κοντά σας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε laser μηχανήματα και σύγχρονες μεθόδους, θεραπεύοντας ένα ευρύ φάσμα αισθητικών ζητημάτων. Πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο βήμα στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής με μηχανήματα που εγγυώνται σύντομα και μόνιμα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Επισκεφτείτε το χώρο μας για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις θεραπείες και τις τρέχουσες προσφορές.

 

 

AIPL LASER

ΑΙPL LASER ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ
Τα AIPL Lasers παράγουν στοχευμένη και φιλτραρισμένη φωτεινή ενέργεια μεγάλης ισχύος η οποία απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια η οποία τελικά καταστρέφει το θύλακα της τρίχας. Το AIPL Laser έχει συγκεκριμένα προγράμματα έτσι ώστε να προσαρμόζει την εκπομπή φωτός ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος (χρώμα δέρματος), το μέγεθος και το χρώμα των τριχών που θέλουμε να αποτριχώσουμε. Μπορούμε να το εφαρμόσουμε με ασφάλεια παντού ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές (όπως πρόσωπο, μπικίνι, μασχάλες)με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας γρήγορα και ανώδυνα.

Οριστική φωτοαποτρίχωση 
 Εξάλειψη δυσχρωμιών 
 Φωτοανάπλαση 
 Αποκατάσταση ουλών 
 Θεραπεία ακμής 
 Καταπολέμηση κυτταρίτιδας 
 Ανόρθωση στήθους 

Η ιδανική εποχή είναι κατά τους χειμερινούς μήνες όπου το δέρμα έχει χάσει όλο ή το περισσότερο ποσοστό μελανίνης από το καλοκαιρινό μαύρισμα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερες εντάσεις για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

RF ULTRASOUND

Η RF Ultrasound θεραπεία είναι η επαναστατική νέα μέθοδος θεραπείας lifting προσώπου και λαιμού για μείωση ρυτίδων και σύσφιξη χωρίς νυστέρι.

Επιτυγχάνει:

εξομαλυνση κυτταρίτιδας
επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας
αύξηση λιπόλυσης και αποβολής λίπους
μικροκυτταρική διάλυση και αποβολή


Το RF Ultrasound σώματος αποτελεί θεραπεία κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η μοναδική, μη-επεμβατική μέθοδος επικεντρώνεται στην εστία του προβλήματος προκαλώντας κυτταρική και ινώδη διάσπαση, με συνέπεια την διασπορά και απομάκρυνσή των λιποκυττάρων. Θερμαίνει τους ιστούς, ενεργοποιώντας τα βαθύτερα στρώματα κολλαγόνου του δέρματος ενώ βοηθά τα προϊόντα να απορροφηθούν καλύτερα, προσφέροντας σας πραγματικά αξιόλογα αποτελέσματα, γρήγορα και ανώδυνα.

Vmax Hifu

Το Vmax Hifu αποτελεί ένα σύγχρονο μηχανημα θεραπείας για αναίμακτο λίφτινγκ και αναίμακτη λιποαναρρόφηση - λιπογλυπτική σε πρόσωπο και σώμα. Ανώδυνο, εύκολο στην χρήση, με άμεσα αποτελέσματα που έχουν διάρκεια.

Μια από τις πιο πρόσφατες καινοτόμους θεραπείες, που αποτελεί την εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό lifting.
Στην αναζήτηση καινοτόμων θεραπειών και με τη χρήση νέας τεχνολογίας της Vmax HIFU της Dermaline, το μη επεμβατικό lifting με υπερήχους U/S (HIFU) αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό lifting, αφού αναδιαμορφώνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, δίνοντας ξεκούραστη και νεανική όψη. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης των υπερήχων (U/S) σε βάθος έως 4,5 mm, δηλαδή, στο βάθος που φτάνει το επεμβατικό facelift.
Αποτελεί μια εντελώς αναίμακτη μέθοδο, χωρίς τομές και χωρίς να αφήνει ουλές και σημάδια. Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά όργανα, δεν προκαλεί, δεν προκαλεί τραυματισμούς, είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Η δράση των υπερήχων στοχεύει με ακρίβεια στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας, στο γνωστό SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System). Δηλαδή, τη στιβάδα εκείνη που επεμβαίνει ο πλαστικός χειρουργός σε ένα χειρουργικό facelift, για να ανυψώσει και να διορθώσει τον τόνο του χαλαρού δέρματος. Με τον ίδιο τρόπο, η θεραπεία εστιάζει επιλεκτικά στις προβληματικές περιοχές και σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα φυσικό σταδιακά αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης των σημείων που εφαρμόζεται.
Το μη επεμβατικό lifting με υπερήχους U/S (HIFU) δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Η δράση του δεν επηρεάζεται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, διότι ο υπέρηχος στοχεύει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια του δέρματος. Επίσης, δεν απαιτεί αναισθησία ούτε χρόνο αποθεραπείας και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα της σύσφιξης και της ανόρθωσης του δέρματος είναι εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 2-3 μήνες. Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου είναι σε εξέλιξη και η πλήρης επανόρθωση επιτυγχάνεται μετά από 6 μήνες.
Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα άνω των 30 ετών, αφού τότε εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης και ρυτίδωσης και κάτω των 65 ετών, σε ηλικία δηλαδή που το δέρμα διατηρεί ακόμα μια σχετική ελαστικότητα. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και του σώματος, όπου υπάρχουν χαλάρωση, ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Συγκεκριμένα, στο περίγραμμα του προσώπου, στα ζυγωματικά, στο διπλοσάγονο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμη μεσοθεραπεία ή μεσοθεραπεία Dermapen, ενέσιμη βοτουλινική τοξίνη (Botox) και ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί να παρουσιαστεί ήπιο ερεθισμός και ελαφρά ερυθρότητα ή οίδημα, που αποχωρούν σταδιακά τις επόμενες ώρες.

Παρακολουθείστε σχετικο video

 

 

3D Cavitation

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση, η οποία βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας 3D Lipo Cavitation σχετίζεται με τους εν λόγω υπέρηχους, οι οποίοι παράγονται από μια ειδική πλατφόρμα και ρευστοποιούν το λίπος που βρίσκεται συσσωρευμένο στο δέρμα μας. Στη συνέχεια, το λίπος απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα και τελικά αποβάλλεται από το σώμα σταδιακά. H θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται συνηθέστερα στις εξής περιοχές του σώματος: πρόσωπο, μηρούς, γλουτούς, εσωτερικό μέρος των γονάτων, κοιλιά και χέρια.

Πρόσωπο: Η σύσφιξη και η αναζωογόνηση προσώπου με εστιασμένους υπέρηχους μέσω της τεχνολογίας Cavitation πραγματοποιείται με την εφαρμογή ηχητικών κυμάτων στην επιδερμίδα επικεντρώνοντας τη δράση τους στις βαθύτερες στιβάδες του ιστού εκεί οπού μεταφέρεται μια απολύτως ελεγχόμενη ποσότητα ηλεκτροθερμικης ενέργειας.
 

 

Σώμα: Έχοντας σαν κεντρικό άξονα τη δράση των υπερήχων, η καινοτόμος τεχνική για δραστική απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής, αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς επέμβαση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση. Ενώ υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα κατά την πρώτη συνεδρία, είναι απαραίτητο να γίνουν από 8 έως 10 συνεδρίες για βέλτιστα αποτελέσματα ή να γίνει συνδυασμός μεθόδων λιποδιάλυσης για πιο άμεσα εμφανή αποτελέσματα. 

 

 

Vacuum

Πρόκειται για ένα μηχάνημα με ειδική κεφαλή αναρρόφησης Vacuum, που ασκεί ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς οξυγονώνοντας τους, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και παράλληλα διεγείροντας το λεμφικό σύστημα, αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό. Πρόκειται για νέα τεχνολογία, η οποία συνδυάζει ραδιοσυχνότητες με ισχυρό μηχανικό λεμφικό μασάζ, είναι η επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και τη λιπογλυπτική.  
Με αυτή τη μέθοδο μειώνεται η φλεβολεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται με ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη του δέρματος αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του. Ακόμα ενισχύει και επιταχύνει τη λιπόλυση και σαν αποτέλεσμα έχουμε μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

 

Microdiamonds

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι (Microdiamonds): Απομακρύνει τα νεκρά συσσωρευμένα κύτταρα και το επιφανειακό σμήγμα. Εξαλείφει δυσχρωμίες και ουλές, καθιστώντας το δέρμα λείο και λαμπερό!

Παρακολουθείστε σχετικό video

 

 


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ DEMAND | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΡΗ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΒΟΥΛΑ, ΦΛΥΦΑΔΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, Π.ΦΩΚΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ