2291040656 Ξενοφώντος 1, Ανάβυσσος defraimiadou@hotmail.com
hero image

 

DEmand 
Ινστιτούτο Αισθητικής | Ανάβυσσος Αττική


 

Έμπειρες make up artists συμπληρώνουν την ομάδα του Ινστιτούτου Αισθητικής DEmand. Το μακιγιάζ γίνεται με επώνυμα προϊόντα ομορφιάς και ειδικό εξοπλισμό σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Το προσωπικό μας είναι δίπλα σας συμβουλευτικά και πρακτικά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Κλείστε το ραντεβού σας άμεσα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών.

 

Καθαρισμός & Σχηματισμός Φρυδιών

Το σωστό σχήμα και χρώμα φρυδιών μπορεί να μεταμορφώσει ένα άτομο σε τόσο μεγάλο βαθμό που ενδεχομένως έπειτα από μια περιποίηση να μην το αναγνωρίζετε. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό αλλά και τον σχηματισμό φρυδιών με το να δώσουμε μάκρος, να αυξήσουμε την πυκνότητα αλλά και να αλλάξουμε τελείως το σχήμα τηρώντας βέβαια τους κανόνες ανατομίας και αναλογίας του προσώπου.
Ο καθαρισμός και σχηματισμός φρυδιών μπορεί να γίνει με τσιμπιδάκι ή ειδικό κερί έτσι ώστε να είναι εφικτός ο πλήρης και ορθός καθαρισμός όλων των τριχών και να διατηρηθεί το ιδανικό σχήμα των φρυδιών μας.

 

Microblading

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την μέθοδο τρίχα – τρίχα

Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς το άγχος του μόνιμου τατουάζ, από το οποίο ξέρουμε ότι δύσκολα μπορούμε να απαλλαγούμε. Χάρη στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και τεχνολογίες όπως το «microblading» ή τα μηχανήματα νέας γενιάς με «HD» βελόνες (3 φορές πιο λεπτές από τα συμβατά μηχανήματα κοσμητικού τατουάζ), ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος.
Έχει διάρκεια 1-3 χρόνια, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος. Σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, θολώνει μέχρι να πάρει την τελική μορφή απαλής σκιάς. Σε αυτήν τη φάση, είτε επιλέγουμε να το ανανεώσουμε με μία συνεδρία συντήρησης και να φέρουμε πίσω στη ζωή τις τριχούλες είτε το αφήνουμε να εξαφανιστεί οριστικά!

Extension Βλεφαρίδων

Τοποθέτηση συνθετικής τρίχας με την μέθοδο τρίχα – τρίχα

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές "τεχνητές" βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι "τεχνητές" πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.
Η ισχυρή αβλαβής κόλλα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.
Όταν τοποθετηθούν τα extensions παραμένουν για περισσότερους από δύο μήνες. Βέβαια το τελικό χρονικό διάστημα εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων σας. Τα extension μπορούν να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα», που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τις βλεφαρίδες που έχουν αναγεννηθεί.
Μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσείς το θελήσετε. Φυσικά οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

 

Συντήρηση Βλεφαρίδων

Οι βλεφαρίδες μας ακολουθούν το δικό τους κύκλο ζωής που διαρκεί περίπου 1,5 με 2 μήνες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως καθημερινά χάνουμε 2-3 φυσικές βλεφαρίδες. Είναι απολύτως αναμενόμενο και λογικό λοιπόν, μετά την 3η εβδομάδα περίπου από την αρχική τοποθέτηση extensionsβλεφαρίδων – ανεξάρτητα από την τεχνική – να παρατηρείτε πως τα μάτια σας σταδιακά «αδειάζουν».
Αυτό που χρειάζεστε, προκειμένου να διατηρήσετε το εντυπωσιακό και πλούσιο βλέμμα σας, είναι να κάνετε είναι μια συντήρηση στις βλεφαρίδες σας κάθε 3 με 4 βδομάδες. Κατά τη συντήρηση η τεχνίτρια αυτό που κάνει είναι να ελέγχει σε τι κατάσταση είναι τα extensionsσας, να απομακρύνει όσα είναι έτοιμα να πέσουν και στη συνέχεια να γεμίσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί δίνοντας πάλι ένα πλήρες αποτέλεσμα!

 

Μακιγιάζ

Το επαγγελματικό μακιγιάζ δίνει στο πρόσωπο έμφαση, λάμψη, εξαφανίζοντας τις ατέλειες και τονίζοντας τα πιο ωραία μας χαρακτηριστικά.

Περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών serum και βάσεων για λεία και ματ όψη, makeup, πούδρα, ρουζ, λάμψη, φωτοσκιάσεις, σκιές ματιών, μολύβι, eyeliner, μάσκαρα, βάψιμο φρυδιών, περίγραμμα χειλιών, κραγιόν, lipgloss.

 

Ημι-μόνιμο Μακιγιάζ Προσώπου

Η τέχνη του ημι-μόνιμου μακιγιάζ είναι μοναδική υπηρεσία ομορφιάς γιατί τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, διορθώνει τυχόν ατέλειες, δίνει χρώμα φρεσκάδα στο πρόσωπο και παρέχει ξενοιασιά από το καθημερινό μακιγιάζ.
Εφαρμόζεται σε φρύδια, μάτια και χείλη χαρίζοντάς σας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 

Ημι-μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: σχηματισμός φρυδιών και μέσα στο τελικό σχήμα, με τη μέθοδο λεπτοχρωστικής, σχεδιάζονται λεπτές τριχούλες για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Hμι-μόνιμο eyeliner: για περισσότερη ένταση στο βλέμμα, βελτιώνει και διορθώνει το σχήμα των ματιών.

Hμι-μόνιμο ακροβλέφαρο: τονίζουμε το περίγραμμα του άνω βλεφάρου πολύ κοντά και ενδιάμεσα στις βλεφαρίδες έτσι οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο έντονες στη βάση και πιο πυκνές.

Kάτω βλέφαρο: τονίζουμε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου κοντά στις βλεφαρίδες.

Χείλη: η δική μας μοναδικότητα είναι «περίγραμμα χειλιών με σκίαση» για φυσικό αποτέλεσμα, τα χείλη δείχνουν γεμάτα με ομοιόμορφο χρώμα.

 

Νυφικό Μακιγιάζ

Για μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας, το επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ διασφαλίζει το αποτέλεσμα, την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία σας. Βασική μας φιλοσοφία είναι ότι ιδιαίτερα για εκείνη την τόσο σημαντική ημέρα για εσάς ο επαγγελματίας αισθητικός- μακιγιέζ θα πρέπει να σας ταιριάζει απόλυτα. Να αφουγκράζεται, τί φαντάζεστε και ας μη μπορείτε να το εξηγήσετε ακριβώς, να ταιριάζει η αισθητική σας και να έχετε κοινές σταθερές.
Για αυτό και εμείς δημιουργούμε μια ξεχωριστή προσωπική σχέση με στόχο να μείνετε πλήρως ικανοποιημένη την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας!

 

 


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ DEMAND | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΡΗ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΒΟΥΛΑ, ΦΛΥΦΑΔΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, Π.ΦΩΚΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ