2291040656 Ξενοφώντος 1, Ανάβυσσος defraimiadou@hotmail.com
hero image
 
 
 
 

DEmand 
Ινστιτούτο Αισθητικής | Ανάβυσσος ΑττικήΤο Ινστιτούτο Αισθητικής DEmand έχει την έδρα του στην Ανάβυσσο Αττικής, στην οδό Ξενοφώντος 1. Με Επικεφαλής την Πτυχιούχο Αισθητικό Δέσποινα Ευφραιμιάδου προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς σε ένα σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο. Η κυρία Ευφραιμιάδου Δέσποινα είναι αριστούχος τελειόφοιτος του ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμητολογίας Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων που αφορούν το αντικείμενο έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο. Ενδεικτικά έχει υπάρξει υπεύθυνη σε μεγάλα κέντρα SPA, καθηγήτρια σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές για τη παρουσίαση συμβουλών - θεραπειών ομορφιάς.


Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από αποτελεσματικές θεραπείες και άμεσα αποτελέσματα. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να προσφέρει υπηρεσίες και συμβουλές υγείας και ομορφιάς. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη και της ανάγκες κάθε οργανισμού. Μένοντας πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες τεχνολογίες προσφέρουμε ειδικευμένες και στοχευμένες θεραπείες με τα καλύτερα προϊόντα και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

 
 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

επισκεφτείτε το χώρο μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ DEMAND | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΡΗ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΒΟΥΛΑ, ΦΛΥΦΑΔΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, Π.ΦΩΚΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ