2291040656 Ξενοφώντος 1, Ανάβυσσος defraimiadou@hotmail.com
hero image

 

DEmand 
Ινστιτούτο Αισθητικής | Ανάβυσσος Αττική


 

H φροντίδα του σώματος αναζωογονεί τον οργανισμό προσφέροντας φρεσκάδα και υγεία μέσα από στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Το Ινστιτούτο Αισθητικής DEmand έχει στη διάθεσή σας μια σειρά από θεραπείες ευεξίας για το σώμα σας, οι οποίες στοχεύουν με τη σειρά τους σε διάφορες περιοχές θεραπευτικά βελτιώνοντας την όψη του δέρματος.

 

Peeling σώματος

Peeling σώματος: εμπορίου ή φυσικό 

Πρόκειται για μια θεραπεία μασάζ σε όλο το σώμα με άλατα εμποτισμένα με αιθέρια έλαια πεύκου, που απολεπίζουν το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος της επιδερμίδας προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία. Εκτός από το φυσικό peeling παρέχεται και η επιλογή χρήσης peeling γνωστών εταιριών. Ενημερωθείτε σχετικά επικοινωνόντας με το ινστιτούτο μας.
Το peeling σώματος προτείνεται σαν κούρα ευεξίας για όλον τον χρόνο, σαν κούρα προετοιμασίας πριν από τις διακοπές και σίγουρα μετά τα μπάνια και την έκθεση στον ήλιο για να απαλλάξουμε το δέρμα μας από τα νεκρά κύτταρα. Φυσικά είναι η απαραίτητη κούρα που περιλαμβάνεται στην ημέρα ομορφιάς νύφης.

 

Λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα

Όλο και περισσότεροι δοκιμάζουν τη θεραπεία της λάσπης, ως το σύγχρονο «φάρμακο», που όχι μόνο βοηθά στους πόνους του σώματος, αλλά προσφέρει και νεότητα στο δέρμα. Η λασποθεραπεία σαν αίσθηση είναι υπέροχη. Ένας συνδυασμός μασάζ, scrub, τύλιγμα, και όλα αυτά με μια εναλλαγή διαφόρων προϊόντων λάσπης από τη Νεκρά Θάλασσα πάνω μας για μια πλήρη περιποίηση.

Η λάσπη έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει και να δίνει θρεπτικά συστατικά το σώμα σας, ενώ παράλληλα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Ειδικότερα, αφού καθαριστεί το σώμα, η λάσπη απλώνεται και τυλίγεται πάνω σας, με αποτέλεσμα όλα τα ευεργετικά στοιχεία να διαπερνούν τους πόρους του δέρματος. Στο τέλος, απλώνεται βούτυρο σώματος, με λάδι ελιάς, καρύδας, αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και νερό από τη Νεκρά Θάλασσα, το οποίο είναι ειδικό για την αντισηψία και την υπεραιμία.

 

Φύκια

Η ευεργετική δράση των φυκιών σε μορφή θεραπείας βοηθά ουσιαστικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην αποβολή τοξινών. Η εφαρμογή των φυκιών είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα στον ανθρώπινο οργανισμό. Σταδιακά, η υφή και η όψη της επιδερμίδας στις προβληματικές περιοχές βελτιώνεται. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, απαλό και σφριγηλό.

 

Υπηρεσίες τεχνητού μαυρίσματος

Μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο μπρούτζινο χρώμα χειμώνα ή καλοκαίρι που βελτιώνει την όψη του δέρματος "λεπταίνει" τη σιλουέτα σας και αποπνέει υγεία και ομορφιά μέσα από τις διαδικασίες του solarium ή αερογράφου. 

Κατά τη διαδικασία του solarium φαρμόζουμε ελεγχόμενη σε ποσότητα ακτινοβολία και σε χρόνο έκθεσης σε αντιθέση με την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Μετά από μερικές συνεδρίες μπορείτε να εκτεθείτε στον ήλιο με προστασία χωρίς ερεθισμούς και εγκαύματα. 
Το μαύρισμα με αερογράφο είναι εντελώς ακίνδυνο χωρίς ακτινοβολία με ένα απλό ψεκασμό ειδικού υγρού από σακχαροκάλαμο μαυρίζετε μετά από 4-6 ώρες. Το ενεργό συστατικό D.H.A είναι μη τοξικό, υποαλλεργικό, οξειδώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας και δημιουργεί ένα τέλειο μαύρισμα.

 

Μασάζ

Η πιο αγαπημένη φροντίδα και η πιο άμεση επαφή με την αισθητικό που πιστεύει στη θεραπευτική δράση των χεριών. Μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα ή σε μεμονωμένες περιοχές ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Ενημερωθείτε από το προσωπικό μας για τα προγράμματα μασάζ που διαθέτουμε, τα είδη, τη διάρκεια και το κόστος κάθε θεραπέιας και επιλέξτε αυτό που εξυπηρετεί σε μεγαλύτερο βαθμό τις δικές σας ανάγκες. 
Επιλέξτε ανάμεσα σε:

// Ηρεμιστικό // Κυτταρίτιδας // Τοπικού πάχους // Λεμφικό // Ολιστικό // Αρωματοθεραπεία // Abhyanga // Hot stone // Πουγκιά

 

 


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ DEMAND | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΡΗ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΒΟΥΛΑ, ΦΛΥΦΑΔΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, Π.ΦΩΚΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ