2291040656 Ξενοφώντος 1, Ανάβυσσος defraimiadou@hotmail.com
hero image

 

DEmand 
Ινστιτούτο Αισθητικής | Ανάβυσσος Αττική


 

Το Ινστιτούτο Αισθητικής DEmand ειδικεύεται σε μεθόδους μόνιμης και προσωρινής αποτρίχωσης απαλλάσσοντάς σας από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε σημείο σε πρόσωπο και σώμα χαρίζοντάς σας δέρμα απαλό χωρίς ερεθισμούς και σημάδια. Ενημερωθείτε για όλες τις σύγχρονες μεθόδους μας και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. 

 

 Προσώπου: 

Αποκτήστε δέρμα λείο και απαλό σε λίγα μόνο λεπτά μέσα από τις μεθόδους αποτρίχωσης Demand για το πρόσωπο.
Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης προσώπου έχουν ως εξής:
// Φρύδια κερί ή τσιμπιδάκι 
// Άνω χείλος & πηγούνι κερί 
// Ολικό κερί στο πρόσωπο 
Γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά σας χαρίζουμε το δέρμα που πάντα επιθυμούσατε.

 




 Σώματος: 

Πραγματοποιούμε ολική ριζική αποτρίχωση σε ολόκληρο το σώμα ή μεμονωμένες περιοχές όπως: // Πόδια // Κνήμη // Μηροί // Μπικίνι // Μπικίνι Brazil // Μέση // Κοιλιά // Στήθος// Χέρια 
Υπάρχουν 3 τρόποι μόνιμης αποτρίχωσης σώματος οι οποίοι είναι:

 

Αποτρίχωση με κερί

Τα κεριά είναι Α’ ποιότητας και δεν δημιουργούν αλλεργίες & ερεθισμούς. Ειδικό κερί για την περιοχή μπικίνι για ακόμα πιο ανώδυνη αποτρίχωση. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 25 ημέρες. Η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής.
Διαδικασία:

// Απολύμανση της περιοχής
// Αποτρίχωση με κερί (ζεστό ή ρολέτα) ανάλογα με την περιοχή
// Εφαρμογή αντισηπτικού προϊόντος
//Εφαρμογή ελαιώδους ουσίας για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των κεριών, τοποθέτηση καλμαντικής και αντιφλογιστικής κρέμας

Η αισθητικός δουλεύει πάντα με γάντια ενώ οι ρολέτες και τα κεριά είναι μιας χρήσης για τον καθένα ατομικά για να αποφεύγονται οι περιπτώσεις μολύνσεων και ερεθισμών

 

Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα, είναι μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης που ενδείκνυται για κάθε περιοχή του σώματος. Βασίζεται στην επαναστατική τεχνική Θερμόλυσης (Thermolysis) ή ανάμικτα στην Ηλεκτρόλυση και τη Θερμόλυση (Thermolysis Blend) και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των θεραπειών αισθητικής που εφαρμόζονται στην αντίστοιχη περιοχή του προσώπου ή του σώματος.
Ακολουθούμε την πορεία του στελέχους της τρίχας και εισερχόμαστε βαθιά στη ρίζα της τρίχας. Όταν η βελόνα βρεθεί μέσα στον θύλακα της τρίχας στέλνουμε μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτρολύουμε – καταστρέφουμε τη ρίζα. Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα προτείνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

 

Μόνιμη αποτρίχωση IAPL

Η προηγμένη τεχνολογία του συστήματος Παλμικού Φωτός ΙAΡL εξασφαλίζει γρήγορες, ευέλικτες και ασφαλείς θεραπείες. Το κόκκινο φώς απορροφάται από την μελαλίνη της τρίχας. Μέσω αυτής της απορρόφησης αυξάνεται η θερμοκρασία στον θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας την ικανότητά της να αναγεννιέται. Εκατοντάδες θύλακες καταστρέφονται σε κάθε παλμό, γεγονός που οδηγεί σε μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της τριχοφυίας. 
Τα IPL δεν ενέχουν κανένα κίνδυνο για την υγεία διότι η ακτινοβολία τους εμπεριέχεται στο μήκος κύματος του φωτός μια κοινής λάμπας. Είναι δεδομένο πλέον σήμερα ότι όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης, αφού τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα συνδυάζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. 

 

 


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ DEMAND | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑΡΗ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΒΟΥΛΑ, ΦΛΥΦΑΔΑ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, Π.ΦΩΚΑΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ